HOUTBOUW

Veranda's
Een tuin is het verlengstuk van uw woning. Door het plaatsen van een veranda of tuinkamer kan men tot in de late uren buiten vertoeven.

Wij kunnen alle soorten en maten veranda`s maken, alles is maatwerk dus uw wensen kunnen allemaal verwezenlijkt worden.In de meeste gevallen maken we gebruik van douglas of larix hout maar eiken komt ook steeds vaker voor.

Ook alle technische installaties zoals verlichting, verwarming, openhaard etc. kunnen we verzorgen dus als wij de veranda opleveren is hij helemaal klaar voor gebruik kunt u gelijk genieten van uw veranda. 
Beschoeiingen
In ons land waar veel sloten en vaarten zijn is een beschoeiing van groot belang om erosie te voorkomen. Dit kan op diverse manieren maar veelal maken we beschoeiingen van hardhout.

Palen in elke benodigde lengte en een stevige gording en trekankers houden de beschoeiing op zijn plaats. Dit gaat 25-30 jaar mee dus voor de komende tijd blijft alles netjes op zijn plaats.

Ook op plaatsen waar geen grote machines kunnen komen is het toch mogelijk om een beschoeiing te plaatsen. Door gebruikt te maken van hardhout zijn alle vormen en maten mogelijk dus heeft u speciale wensen, laat het ons weten en we komen graag bij u langs om het te bespreken.

Hoveniersbedrijf Klok vof


Raadhuisstraat 77
4245 KG Leerbroek

Tel.: 0345-752137
info@hovenierklok.nl
Copyright 2016 Hoveniersbedrijf Klok
Ontwerp: RIA grafisch ontwerp | Realisatie: Klok Software