Realiseren van uw droomtuin


Laat Hoveniersbedrijf Klok uw droomtuin realiseren door ons vakbekwaam team. Vanaf het eerste ontwerp tot de laatste plant in de grond, vertrouw op ons vakmanschap voor een prachtige droomtuin die perfect bij uw wensen past.

Bij de aanleg van uw droomtuin maken we gebruik van onze specialiteiten, namelijk het maken van de bestrating, het aanleggen van een prachtig gazon en plantenborders. Voor een prachtige afscheiding met de buren plaatsten we een schutting naar uw wensen. Uiteraard is het ook mogelijk om door ons een veranda te laten maken, een heerlijk buitenverblijf achter in uw tuin, dit kunnen we afwerken met verlichting voor een goede sfeer als het donker is. Als laatste kunnen we het water geven ook uit handen nemen! We voorzien uw tuin dan met een ingestelde beregening. Bij de aanleg van uw droomtuin kunnen we alles uit handen nemen!

Heeft u een plat of licht aflopend dak en wilt u meer doen aan waterhuishouding en isolatie? Dan is een sedem dak wat voor u!

Bent u geinseresseerd in de aanleg van uw tuin? Bel ons, dan komen we graag bij u langs om uw wensen te bespreken!

Bestrating

Wij verzorgen alle soorten bestrating.
Een mooi pad door uw tuin, een nieuw terras of is uw oprit aan een opknapbeurt toe. Ook het maken van een trap aan uw terras of in uw tuin is mogelijk

Gazon en borders

Een mooi gazon in uw tuin of borders met beplanting het kan allemaal.
Een nieuw gazon:
Wij verwijderen zonodig het oude gazon en zorgen dat er een goede en egale grondlaag komt te liggen.
Onze voorkeur gaat uit naar het leggen van grasmatten, hierdoor heeft u eerder een mooi gazon en kunt u er ook sneller gebruik van maken.
 
Borders kunnen op veel verschillende manieren en met verschillende materialen maken.
Een mooie verhoogde border gemaakt met muurblokken of een lage border met een cor-ten staal rand om te zorgen dat er een scheiding ontstaat tussen grindpad en tuin.

Schuttingen

Buiten de standaard schermen maken wij schuttingen op maat, we plaatsen eerst hardhouten palen en eventueel een hardhouten onderrand. Daarna bevestigen we de planken erop.
Dit kan geheel naar uw wensen gedaan worden.
De planken kunnen rechtopstaand of liggend, met tussen ruimte of strak, afgewisseld met beplanting alles is te bespreken.

Verandas

Een tuin is het verlengstuk van uw woning. Door het plaatsen van een veranda of tuinkamer kan men tot in de late uren buiten vertoeven.

Wij kunnen alle soorten en maten veranda`s maken, alles is maatwerk dus uw wensen kunnen allemaal verwezenlijkt worden. Een glazen Schuifwand geeft nog meer mogelijkheden om meer gebruik van uw veranda te maken.

Ook alle technische installaties zoals verlichting, verwarming etc. kunnen we verzorgen dus als wij de veranda opleveren is hij helemaal klaar voor gebruik kunt u gelijk genieten van uw veranda.

Sedem daken

Wat is er mooier als een groen dak? Wij plaatsen ook sedem daken op uw tuinhuis of carport.
Dit heeft veel voordelen zoals waterhuishouding, temperatuur en isolatie, van boven gezien valt een dak bijna weg in de omgeving dus alleen voordelen!!
Van belang is dat het houtskelet sterk genoeg om het sedem dak te kunnen dragen. Wij adviseren u daar graag over.

Verlichting

Van kleine spots tot grote lantaarns, alles wat u graag wil is mogelijk. Wij werken met zowel 12v als 230v. Alle systemen worden vakkundig aangelegd gebruikmakend van de juiste materialen.

Beregening

In onze tuinen hebben technische installaties een vaste plek ingenomen. Om het hele jaar door een mooie frisgroene tuin te hebben is een beregeningsinstallatie geen overbodige luxe.

Kleine installaties kunnen op de waterleiding aangesloten worden en grotere worden gevoed door een bron met bronpomp. Gazons worden beregend met sproeiers en in beplanting maken we gebruik van sproeiers of druppelbevloeiing.

Dit vereist kennis en ervaring waarvoor u bij ons aan het goede adres bent.
Copyright © 2024
Realisatie: Klok Software